Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،بهروز مهدوی فرماندار تبریز گفت:این ایستگاه در مسیر خط آهن تبریز - میانه قرار داشته و عملیات ریل گذاری در حد فاصل بستان‌آباد تا خاوران نیز در حال انجام است.

او با قدردانی از همکاری و همراهی شهردار منطقه ۹ در ارتباط با عملیات اجرایی پروژه ایستگاه راه آهن خاوران افزود: این ایستگاه مسیر ریلی بستان آباد تا ایستگاه راه آهن تبریز را به هم متصل می‌کند و می‌تواند نقش بسزایی در جلب رضایت مسافران حمل و نقل ریلی در این منطقه ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه از شهرک خاوران به عنوان شهرکی نوپا با عناوین مدرن و هوشمند یاد می‌شود گفت: در سایر مناطق شهرداری کلانشهر تبریز اگر گلایه‌ای از نظر علم جدید شهرسازی، توسعه شهری و شهر هوشمند وجود دارد، به دلیل محدودیت‌هایی است که از حیث جانمایی غیراصولی و تغییر زیرساخت ها، اماکن گردشگری، میراث فرهنگی و حاشیه نشینی مطرح است و این موضوعات در این منطقه وجود ندارد.

فرماندار تبریز با مهم ارزیابی کردن جانمایی خدمات عمومی در آینده این شهرک بر اساس طرح‌های مصوب یادآوری کرد: اکثر شهرک‌هایی که اخیرا احداث شده اند برخلاف طرح‌های مصوب شکل گرفته اند و همین امر زمینه را برای عدم مدیریت صحیح بحران‌ها و بروز اتفاقات ناگواری که در اثر وقوع بلایای طبیعی و غیرطبیعی مانند زلزله، آتش سوزی و ... روی می‌دهد، فراهم می‌کند.

مهدوی گفت: تمامی راه‌های مورد نیاز برای رسیدن به شهر هوشمند و مدرن باید بر اساس GIS پیاده شود و خدمات عمومی مانند مراکز آموزشی، درمانی، فرهنگی و تجاری بر اساس طراحی سیستم و نیاز‌های جمعیتی ارائه شود و بر اساس تقاضای افراد نباشد.

اوادامه داد: مراجعات مردمی برای اخذ مجوز‌های ساخت و سایر امور باید بصورت غیرحضوری و بر اساس زیرساخت‌های مجازی باشد و در این راستا ضروری است سامانه‌های لازم طراحی شده و تمام درخواست‌های شهروندان بر اساس ضوابط سیستمی تعریف شود و در اختیار مردم قرار گیرد.

او  با ابراز خرسندی از راه اندازی بانک اطلاعاتی املاک شهرک خاوران تاکید بر اینکه اقداماتی از این قبیل، اجازه هیچگونه تخلفی را به سودجویان در سطح حوزه نخواهد داد، اظهار داشت: در شهرک خاوران هیچگونه پرونده ماده ۱۰۰ متصور نیست چرا که اطلاعات و سیستم موجود برای این منظور طراحی شده است و هر اقدامی بر خلاف ضوابط و مقررات، این شهرک را از مسیر هوشمند سازی منحرف می‌کند.

فرماندارتبریز افزود: امید است در مرحله عمل هم بیش از پیش پیشرفت‌ها و تحقق برنامه‌های شهر هوشمند در این شهرک مطابق با استاندارد‌های جهانی و پارامتر‌های لازم باشد تا این شهرک به عنوان الگو در سطح کشور معرفی شود

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل ونقل ریلی فرماندارتبریز راه آهن بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۵۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران

جعفر سلگی یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت در جلسه احداث شهرک‌های شیلاتی شهرستان که با حضور مسئولان استان، شهرستان و سایر کارشناسان ذیربط در محل فرمانداری نهاوند برگزار شد، اظهار کرد: نگاه مسئولان شهرستانی به این موضوع مثبت است چرا که توسعه شیلات و غذا‌های دریایی به اصلاح سبک زندگی مردم و ایجاد اشتغال کمک می‌کند.

به گزارش صدای ایران از ایسنا،وی با اشاره به اینکه نهاوند به عنوان قطب شیلات غیرساحلی کشور شناخته شده است، افزود: با وجود سراب‌های متعدد در شهرستان نهاوند نیاز احداث این شهرک به منظور توسعه شیلات و ایجاد اشتغال اهمیت دارد.

سلگی با بیان اینکه شهرستان نهاوند از قابلیت فراوانی در بخش شیلات و آبزی‌پروری برخوردار است، ادامه داد: با توجه به ظرفیت ۷۰ درصدی حجم تولیدات شیلاتی نهاوند، در حال حاضر ۹۰ مزرعه آبزی‌پروری بزرگ و کوچک در شهرستان با مجوز تولید ۴۰۰۰ تن ماهی قزل‌آلا و ۳۶۵ میلیون تفریخ و تکثیر توانسته علاوه بر تأمین بخشی از بازار داخلی طی دو سال گذشته ۱۰۰۰ تن ماهی سردآبی به روسیه صادر کند.

معاون عمرانی فرماندار نهاوند با اشاره به اینکه سهم شهرستان نهاوند در صنعت آبزی‌پروری استان همدان در بخش تکثیر و تفریخ ماهیان سردآبی ۹۰ درصد و در بخش پرورش ماهیان سردآبی و گرم‌آبی ۷۵ درصد است، اضافه کرد: نهاوند ظرفیت جلوگیری از خروج ارز با تولید ۴۰ درصد تخم چشم‌زده و ۳۷ درصد بچه ماهی کشور را دارد.

به گفته وی، با ایجاد این شهرک اراضی بایر احیاء و آب‌های بدون استفاده پس از مصرف در پرورش ماهی به رودخانه و مصرف بهره‌برداران بخش کشاورزی و باغات هدایت می‌شود.

سلگی در پایان تأکید کرد: مکان‌یابی و بررسی این موضوع از طریق استعلام از دستگاه‌های ذیربط و استفاده از اراضی ملی می‌تواند در ایجاد منطقه گردشگری و دیگر صنایع وابسته توسعه و اشتغال پایدار را برای شهرستان محقق کند.


دیگر خبرها

  • آغاز ساخت یک شهرک مسکونی ۵۵۵ هکتاری در اطراف قم
  • ساخت مخزن آبرسانی جویبار ۶۰ درصد پیشرفت دارد
  • برخی شهرک‌های زنجان کمبود مدرسه دارند
  • واگذاری زمین و اجرای پروژه‌های مسکن در استان بوشهر سرعت می‌گیرد
  • تداوم بارش باران در آذربایجان شرقی
  • تداوم بارش باران تا روز جمعه در آذربایجان شرقی
  • بلوار شهدای غواص تبریز به دوربین ثبت سرعت مجهز می‌شود
  • فرانسه پهپاد کامیکازه با سرعت ۴۰۰کیلومتر برساعت ساخت
  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران