Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،محسن اعتماد مدیرکل راه آهن استان قم، با اشاره به آخرین وضعیت اجرای بلوار زینبیه از میدان امام تا ایستگاه مرکزی و برخورد طرح با ریل راه‌آهن گفت: هنوز درباره این پروژه از سوی شهرداری مصوبه‌ای ارائه و طرح موضوع نشده است.

اعتماد با بیان اینکه در برداشته شدن ریلی در مسیر اجرای پروژه نیاز به اقدامات فنی و کارشناسی دقیق وجود داشته و به‌راحتی نمی‌توان ریلی را حذف کرد افزود: ریل، زیرساخت توسعه و میراث ملی است و هر چه پیشرفت می‌کنیم احتیاج مردم به راه‌آهن نیاز بیشتری پیدا می‌کنند و ریل، ارزش و جایگاه خود را بیش از گذشته به دست می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راه‌آهن استان قم یادآورشد: رهبر معظم انقلاب بار‌ها در سیاست‌گذاری‌های کلان توسعه، بر توسعه حمل‌ونقل ریلی تأکید داشته‌اند، ولی متأسفانه درصد استفاده از راه‌آهن ریل در برابر جاده، تنها ۱۰ درصد بوده و این رقم بسیار کمی است.

اعتماد با تأکید بر اینکه زیرساخت ریلی گران و متعلق به کشور است و نمی‌توان به‌راحتی محل عبور را برداشت و حذف ریل نیاز به محاسبات فنی و نقشه‌های خاصی و طراحی مسیر دارد،تصریح کرد: ما در اجرای پروژه‌ها در حریم شهری نیاز به همگرایی بیشتری با مدیریت شهری داریم تا به طراحی مسیر بپردازیم و خطوط ریلی حفظ شود.

او تصریح کرد: پروژه دیگر بهسازی مسیر خروجی علی‌آباد تا قمرود و ایستگاه محمدیه است که نیاز به بهسازی دارد و در حال عملیاتی شدن است، این پروژه سنگین بخش به بخش شده و تاکنون ۸ میلیارد تومان برای بهسازی هزینه شده و ۸ میلیارد تومان دیگر جهت بازسازی اعتبارسنجی شده است.

اعتماد در ادامه پیرامون مهم‌ترین طرح توسعه راه‌آهن در قم عنوان کرد: چند پروژه بزرگ در دست اقدام است که یکی از این پروژه‌ها شامل بازسازی خطوط ریلی میان قم به ساوه است که بیش از ۸۰ سال به این شکل باقی‌مانده بود و پروژه با پیشرفت خوبی در حال انجام است.

مدیرکل راه‌آهن استان قم یادآور شد: اجرای پروژه اتصال ریلی به گمرک در شهریور ۹۸ عملیاتی شد و قطار در این مسیر در حال تردد است، در حال حاضر نیز گمرک در حال احداث سکوست و تاکنون یک سکو را احداث کرده و سکو‌های دیگری توسط گمرک در حال انجام است.

اعتماد افزود: در شهرک صنعتی شکوهیه، طراحی مسیر انجام‌شده و یک تفاهم‌نامه‌ای باید میان شرکت شهرک‌های صنعتی و شهرک صنعتی شکوهیه با راه‌آهن جهت مصوبه زیرسازی و تائید طراحی مسیر امضاء شود، اما به دلیل عدم همراهی شرکت شهرک‌های صنعتی در انعقاد قرارداد، اتصال ریلی شهرک صنعتی شکوهیه قم در دو سال گذشته معطل‌مانده است.

او عنوان کرد: صیانت از ریل‌های راه‌آهن با حضور نیرو‌های خدوم انجام می‌شود و هیچ گزارشی مبنی بر سرقت ریل در قم گزارش نشده است.

مدیرکل راه‌آهن استان قم بیان کرد: شهرک صنعتی هیچ اقدامی دراین‌باره نداشته درحالی‌که درخواست اولیه برای اتصال ریلی از جانب شهرک‌های صنعتی شکوهیه بوده است.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتصال ریلی شهرک صنعتی شکوهیه قم حمل ونقل ریلی مدیرکل راه آهن استان قم شهرک صنعتی شکوهیه طراحی مسیر اتصال ریلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۷۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از محدوده محیط زیست خارج شد

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری شامگاه سه‌شنبه در گفت وگو با خبرنگاران گفت: در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست، پس از گذشت ۳۰ سال مجوز فعالیت صنعتگران نوشهری صادر شد.

شهرک صنعتی آبندانک واقع در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی در شهرستان نوشهر، به وسعت ۱۵ هکتار در سال ۷۷ توسط شرکت شهرک‌های صنعتی استان مازندران مبنی بر تأسیس شهرک صنعتی در آن منطقه مطرح و مورد موافقت قرار گرفت.

در نخستین سفر استانی دولت سیزدهم به استان مازندران در اسفندماه ۱۴۰۰؛ مقرر شد مجوز و پروانه بهره‌برداری واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک نوشهر با پیگیری سازمان حفاظت محیط زیست، پس از حدود ۳۰ سال صادر شود.

به دلیل مغایرت‌های قانونی موجود، احداث شهرک صنعتی آبندانک با ضوابط استقرار زیست محیطی و حساسیت اکولوژیک منطقه، مورد تأیید سازمان حفاظت محیط زیست قرار نگرفت و امکان صدور مجوز بهره‌برداری برای واحدهای صنعتی مستقر در این مجموعه میسر نشد.

در نهایت در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست مطرح و در سال "جهش تولید با مشارکت مردم" و پس از حدود قریب به سه دهه، این شهرک از منطقه حفاظت شده خارج و مجوز بهره‌برداری واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک صادر شد.

کد خبر 6099790

دیگر خبرها

  • افزایش حمل ریلی مواد اولیه به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو + عکس
  • پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  • شهرک صنعتی آبندانک نوشهر به نفع مردم از محیط زیست خارج شد
  • خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست پس از ۳۰ سال
  • شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از محدوده محیط زیست خارج شد
  • ۳۳۰۰ کیلومتر پروژه ریلی در حال ساخت در کشور داریم
  • سرقت در شهرک صنعتی سمنان/ سارق نگهبان سابق همان شرکت بود
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • سه دستگاه ماشین آتش‌نشانی روز دنیا به شهرک شکوهیه تحویل شد
  • آغاز واگذاری زمین در شهرک صنعتی زرند