Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اردبیل گفت: مقدمات اتصال شهرک صنعتی به راه آهن اردبیل در حال انجام است.

به گزارش برنا،اکبر بهنام جو در جلسه اقتصاد مقاومتی شهرستان نمین افزود: با اتصال این خط به شهرک صنعتی ، نمین نیز به این شبکه متصل می شود.

وی تصریح کرد: بر اساس تفاهم انجام گرفته ۳۰ درصد هزینه این اتصال توسط شهرک های صنعتی و ۳۰ درصد نیز توسط منطقه ویژه و مابقی نیز از سایر محل های دیگر تامین می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار اردبیل بیان کرد‌: با اتصال خط آهن اردبیل به شهرک صنعتی نقل و انتقال تولیدات استان نیز به راحتی ممکن می شود.

بهنام جو با اشاره به آغاز عملیات اجرایی چند واحد صنعتی ، پست تولید برق صنعتی ، گلخانه و سردخانه در نمین ، فعالان اقتصادی را سربازان پیشرو جنگ اقتصادی دانست.

وی افزود: بار اصلی مبارزه در جنگ اقتصادی بر دوش فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران است و در شهرستان نمین هم سرمایه گذاری های قابل توجهی در حال اجرا می باشد.

بهنام جو اظهار کرد: باید از هر فرصتی در راستای رفع مشکلات سرمایه گذاری ها استفاده کرده تا راه تولید را هموار کنیم.

استاندار اردبیل اقدامات اقتصادی و سرمایه گذاری در نمین را مناسب ارزیابی کرد و اظهار امیدواری کرد با بهره برداری از این طرح ها بیکاری در این شهرستان به حداقل برسد.

وی در ادامه  با اشاره به رفع مشکل آب شرب عنبران به عنوان مطالبه مردم این شهرستان از تصویب اعتبار لازم در سفر رئیس جمهور به استان خبر داد.

بهنام جو بیان کرد: تلاش می کنیم با جذب این اعتبار در سال آینده اقدامات آبرسانی به این شهرستان ها را اجرا کرده تا مشکل کمبود آب این مناطق برطرف شود.

استاندار اردبیل در سفر به نمین با تنی چند نفر از اهالی و سرمایه گذاران این شهرستان دیدار و نسبت به رفع مشکلات آنان قول مساعد داد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرک صنعتی اردبیل راه آهن اردبیل استاندار اردبیل سرمایه گذاری شهرک صنعتی بهنام جو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۸۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ترمینال بار هوایی در دستور کار در فرودگاه گناباد قرار گرفت

تین نیوز

مدیرکل فرودگاه های استان خراسان رضوی با بیان اینکه فعالیت های اقتصادی در فرودگاه گناباد آغاز شده است، گفت: احداث ترمینال بار هوایی نیز به منظور توسعه صادرات شهرستان در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش تین نیوز از روابط عمومی اداره کل فرودگاه های استان خراسان رضوی، محمود امانی بنی در نشستی با نمایندگان و فرماندار گناباد و جمعی از سرمایه گذاران این شهرستان، فرصت های سرمایه گذاری در فرودگاه شهدای گناباد را بررسی کرد.

مدیرکل فرودگاه های استان خراسان رضوی با بیان اینکه فعالیت های اقتصادی در فرودگاه گناباد آغاز شده است، اظهار داشت: به منظور بررسی راهکارهای اقتصادی سازی فرودگاه این شهرستان نیازمند تصمیمات کارشناسی از ناحیه سرمایه گذاران و کارشناسان حوزه اقتصادی و بازرگانی هستیم.

امانی بنی با بیان اینکه با توجه به امکانات و زیرساخت های لازم می تواند آموزش هوانوردی عمومی در این فرودگاه در دستور کار قرار گیرد، افزود: در همین راستا نیاز است ضمن بررسی دیگر فرصت های سرمایه گذاری جدید در این فرودگاه؛

به گفته مدیرکل فرودگاه های استان خراسان رضوی نشست با سرمایه گذاران فرصت مناسبی به منظور بررسی نقاط قوت و ضعف، منطقه جغرافیایی، چشم انداز آینده و همچنین سیاست گذاری های تعیین شده در حوزه آموزش هوانوردی، گردشگری سلامت و ظرفیت های فرودگاه شهدای گناباد است، تا در آینده سبب افزایش پروازهای داخلی و خارجی فرودگاه و توسعه مراودات تجاری این شهرستان شود.

گفتنی است؛ فرودگاه شهدای گناباد با هزینه ای بالغ بر ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال و با مساحتی در حدود ۳۸۰ هکتار ساخته شده که ۲۷۰۰ متر باند و دارای عرض ۶۰ متری است و تا فرودگاه مشهد ۲۷۰ کیلومتر، تا فرودگاه سبزوار ۳۰۰ کیلومتر و تا فرودگاه بیرجند در استان خراسان جنوبی ۲۱۸ کیلومتر فاصله دارد.

به گفته مسئولان، راه اندازی فرودگاه شهدای گناباد، موجب توسعه کمی و کیفی همه بخش های این شهرستان اعم از اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی شده و علاوه بر آن، بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت شهرستان های بجستان، تربت حیدریه، مه ولات، فیض آباد و دیگر شهرهای نزدیک به آن در خراسان رضوی و نیز شهرستان های فردوس، سرایان، خضری و دشت بیاض در شمال استان خراسان جنوبی از ظرفیت این فرودگاه برخوردار می شوند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ‌تلاش برای راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در مناطق تقاضا محور استان فارس
  • سرمایه‌گذاری‌های بزرگ صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد
  • سرمایه گذاری در حوزه‌ گندم‌ به یک فرهنگ اقتصادی در کردستان تبدیل شود
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • احداث ترمینال بار هوایی در دستور کار در فرودگاه گناباد قرار گرفت
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • نمایندگی صمت در شهرستان اصلاندوز تاسیس شد
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد