Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری اردبیل، در این نشست که با ابتکار و پیگیری استاندار اردبیل در محل دفتر مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران تشکیل شد ، طرفین بر توسعه و ایجاد شهرک‌ها و نواحی صنعتی جدید در استان تاکید کردند.

استاندار اردبیل گفت: در این تفاهم‌نامه طرفین متعهد شدند تا در سریع‌ترین زمان ممکن این اتصال ریلی عملیاتی شده و هزینه احداث آن به طور مشترک میان سازمان صنایع کوچک و استانداری اردبیل تامین اعتبار و پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبر بهنامجو ایجاد ناحیه صنعتی اصلاندوز را از دیگر موارد مطرح شده ذکر کرد و افزود: تلاش می‌شود این ناحیه صنعتی در مدت مشخص شده تکمیل شود و با توجه به قرارگیری این ناحیه صنعتی در منطقه مرزی و در مجاورت کشور جمهوری آذربایجان، احداث آن تحولی عظیم در اقتصاد و اشتغال این منطقه محروم استان ایجاد خواهد کرد.

وی مساحت این ناحیه صنعتی را ۳۰ هکتار ذکر و اظهارامیدواری کرد با تسهیل صدور مجوزها، امکان احداث و سرمایه‌گذاری در این ناحیه صنعتی فراهم شود.

استاندار اردبیل از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه را احداث شهرک مرزی مشترک ایران و جمهوری آذربایجان دانست.

او اظهارداشت: احداث این شهرک صنعتی مرزی بر اقتصاد استان بسیار تاثیرگذار خواهد بود و طرفین بر تسهیل فرآیندهای اداری و آغاز عملیات اجرایی این شهرک صنعتی تاکید کردند.

وی ادامه‌داد: در این جلسه قرار شد تا مطالعات امکان‌سنجی این شهرک صنعتی سریع آغاز و به مشاورین ذیصلاح واگذار و در اسرع وقت مطالعات کامل آن آغاز شود.

او  تشریح‌کرد: بر اساس تفاهم‌نامه فیمابین سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و استانداری اردبیل، طرفین مشترکا متعهد به تامین اعتبارات لازم برای احداث شهرک مرزی مشترک ایران و جمهوری آذربایجان شدند.

استاندار اردبیل ایجاد شهرک صنعتی مرزی در این منطقه محروم مرزی را باعث توسعه و ایجاد اشتغال در شمال استان دانست و گفت: با احداث و توسعه شهرک صنعتی مشترک، مقدمات حضور سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در استان فراهم خواهد شد تا شاهد افزایش رونق تولید در استان باشیم.

وی ایجاد شهرک صنعتی سرمایه‌گذاری خارجی در استان را از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست برشمرد و افزود: بر اساس گفتگوهای انجام شده مقرر شد این بلوک صنعتی در فاز سوم شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل و به مساحت ۹۵ هکتار ایجاد شود و تمام مراحل اخذ استعلامات و مجوز آن در مرحله پایانی خود بوده که با تامین اعتبارات مورد نیاز، در آینده نزدیک عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

او ادامه داد: قرارگیری در کنار فرودگاه اردبیل و محور ترانزیتی اردبیل- آستارا از مزایای شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل است که با استقبال سرمایه‌گذاران روبرو شده است.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 اشتغال ایجاد اشتغال راه آهن سرمایه گذاران سرمایه گذاری قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۴۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فن‌بازار تخصصی معدن گشایش یافت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فن‌بازار تخصصی معدن با انعقاد تفاهم نامه‌ای بین شبکه فن بازار ملی ایران و سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) ایجاد می‌شود.

مجید وفایی‌فر مدیر ایمینو (مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران) در حاشیه نمایشگاه اینوتکس2024  گفت: ایجاد فن‌بازار تخصصی معدن به نمایندگی ایمیدرو و با اجرای ایمینو انجام می‌شود. این تفاهم‌نامه میان مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس و محمدرضا موثقی‌نیا، رئیس ایمیدرو به امضا می‌رسد تا به اعتلای صنعت معدن در کشور کمک کند.

وی افزود: این تفاهم‌نامه به نوعی حلقه اتصال میان معدن و زیست‌بوم نوآوری کشور است. آنطور که به‌نظر می‌رسد این تفاهم‌نامه می‌تواند کمک کند تا بخش سنتی کشور در حوزه معدن بتواند با شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی ارتباط برقرار کرده و کمک بزرگی برای حل مشکلات صنعت معدن باشد.

وفایی‌فرگفت: صنایع معدنی می‌توانند مشکلات خود را به این شرکت‌ها اعلام کرده و راه‌حل‌های فناورانه به دست بیاورند. 

محمدصالح خالقی دبیر شبکه ملی فن‌بازار ایران نیز با اشاره بر هدف این تفاهم‌نامه گفت: با توجه به نیاز‌های فناورانه حوزه معدن و شناسایی ۳۰۰ قلم کالای وارداتی، فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد. بدین صورت ما با رصد کل کشور و بررسی ظرفیت‌های موجود به رفع نیاز‌های این حوزه می‌پردازیم و به نوعی به سرمایه‌گذاری حوزه معدن کمک می‌کنیم.

مجتبی جباری‌پور معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس هم اظهار کرد: با مشارکت ذی‌نفعان حوزه صنعتی معدن توانستیم با اعطای نمایندگی فن‌بازار تخصصی معدن به ایمیدرو نیاز‌های این حوزه را رفع کنیم. فن‌بازار یک زیر ساخت برای تبادل نوآوری فراهم می‌کند و راهبری تخصصی آن را ایمیدرو برعهده خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم نامه همکاری اداره کل ورزش و جوانان با اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی
  • شهرک زیتون و درخشانی گرمسار بهره‌مند از فیبرنوری مخابرات
  • ‌تلاش برای راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در مناطق تقاضا محور استان فارس
  • افزایش حمل ریلی مواد اولیه به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو + عکس
  • ایجاد شهرک مسکونی نخبگان در کلاس جهانی
  • شهرک مسکونی نخبگان پردیس رونمایی می‌شود
  • ۳۳۰۰ کیلومتر پروژه ریلی در حال ساخت در کشور داریم
  • فن‌بازار تخصصی معدن گشایش یافت
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی