Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@22:10:07 GMT

قم| شبکه ریلی کشور به شهرک‌های صنعتی متصل می‌شود

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۲۳۶۲۶

قم| شبکه ریلی کشور به شهرک‌های صنعتی متصل می‌شود

عضو هیئت‌مدیره راه‌آهن ایران با اشاره به اتصال شبکه ریلی کشور به شهرک‌های صنعتی گفت: با توسعه خطوط ریلی اثرات مثبت زیادی در عرصه‌های مختلف نصیب کشور می‌شود، در سیاست‌های کلی نظام اتصال مراکز عمده بار به شبکه ریلی پیش‌بینی‌شده است. ۰۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۳ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سعید رسولی ظهر امروز در دیدار با آیت‌الله علوی گرگانی که در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد، اظهار داشت: راه‌آهن ایران امسال به‌صورت رسمی وارد نودمین سال فعالیت خود می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شبکه راه‌آهن از سال 1306 کلنگ زنی شده و از سال 1317 رسماً به‌صورت رسمی وارد خدمت‌رسانی به مردم شده است، یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های راه‌آهن در دوران جنگ تحمیلی انتقال مهمات و جابه‌جایی شهدا و مجروحین بوده است.

اسلامی: اولویت وزارت راه و شهرسازی در سال 98 تکمیل کریدورهای ترانزیتی حوزه راه آهن است‌حمل بیش از 6.5 میلیون تن بار در راه آهن شرق ثبت شدافتتاح سکوی حمل خودرو در ایستگاه راه‌آهن قم به‌روایت تصویر

عضو هیئت‌مدیره راه‌آهن ایران ادامه داد: جابه‌جایی بار و مسافر دو وظیفه مهم راه‌آهن است، راه‌آهن هزینه‌های خود را از طریق جابه‌جایی بار تأمین می‌کند، جابه‌جایی مسافر به دلیل یارانه‌ای که برای بلیط مسافران داده می‌شود همواره برای این شرکت زیان‌ده بوده است.

رسولی با اشاره به برخی از مزیت‌های راه‌آهن نسبت به حمل‌ونقلی جاده‌ای ابراز کرد: حجم سوخت راه‌آهن یک‌هفتم سوخت جاده‌ای است، همچنین تعداد تلفات راه‌آهن بسیار کمتر از جاده‌ها است، چراکه سالانه 26 هزار نفربر اثر سوانح راهنمایی و رانندگی جان خود را از دست می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: سازگاری با محیط‌زیست یکی دیگر از مهم‌ترین مزیت‌های راه‌آهن است، هرروز 600 هزار خودرو وارد تهران می‌شود که در صورت تکمیل و توسعه خطوط ریلی و کاهش این حجم عظیم خودروی ورودی اثر آلایندگی و ترافیک شهر تهران بسیار کمتر از وضعیت فعلی می‌شود.

عضو هیئت‌مدیره راه‌آهن ایران با اشاره به اتصال شبکه ریلی کشور به شهرک‌های صنعتی اضافه کرد: با توسعه خطوط ریلی اثر مثبت زیادی در عرصه‌های مختلف نصیب کشور می‌شود، در سیاست‌های کلی نظام اتصال مراکز عمده بار به شبکه ریلی پیش‌بینی‌شده است.

وی بیان کرد: برای هر کیلومتر توسعه راه‌آهن 5 میلیارد تومان هزینه می‌شود ولی متأسفانه در برخی از شهرهای کشور مانند شیراز و همدان علی‌رغم توسعه و تکمیل خطوط ریلی تا مجاورت واحدهای صنعتی، بار کارخانجات و واحدهای تولیدی همچنان توسط کامیون‌ها حمل می‌شود.

انتهای پیام/ش

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۳۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود قطار ۵ ستاره به شبکه ریلی همدان

تین نیوز

مسلم مخفی فرماندار همدان با اشاره به نارضایتی شهروندان از ارائه خدمات توسط راه آهن همدان گفت: در جلسه ای با مدیرکل راه آهن مسائل و دغدغه های مردم مطرح و پیگیری شد که امیدواریم به زودی برطرف شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مخفی با بیان اینکه در حال حاضر قطار همدان همه روزه در حال سرویس دهی است، اظهار کرد: روزانه این قطار ۴۰۰ نفر ظرفیت دارد که این تعداد برای جمعیت همدان و شهرهای همجوار کفایت نمی کند.

وی با اعلام این خبر که با پیگیری های مدیریت راه آهن استان از ابتدای تابستان قطار پنج ستاره به مسافران همدان خدمات می دهد، اضافه کرد: این اقدام حتماً افزایش رضایتمندی شهروندان را به دنبال خواهد داشت.

فرماندار همدان با بیان اینکه ترمینال ایستگاه راه آهن همدان ۹۵ درصد پیشرفت دارد، یادآور شد: امیدواریم این ساختمان که از محل سفر رئیس جمهور نیز اعتبار دارد، به زودی تکمیل و به بهره برداری برسد.

وی با انتقاد از عملکرد شرکت ساخت و توسعه زیرساخت بیان کرد: متأسفانه پروژه راه دسترسی به راه آهن همدان استاندارد لازم را ندارد البته برخی اقدامات ایمنی انجام شده است.

فرماندار همدان مطرح کرد: مجموعه عوامل راه آهن همدان به دنبال رضایتمندی مسافران هستند که امیدواریم با ایجاد زیرساخت های لازم این امر به طور کامل محقق شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری همدان، وی خاطرنشان کرد: راه آهن همدان به ملایر نیز به طول ۷۵ کیلومتر در دو قطعه کارگاهی در حال ساخت است که قطعه یک ۴۵ درصد و قطعه دو ۲۰ درصد پیشرفت دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سیاست‌های صنعتی در برزیل و توصیه‌هایی برای ایران
  • افزایش حمل ریلی مواد اولیه به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو + عکس
  • اتکا به صنایع منبع محور، عامل کاهش تاب آوری در مقابل شوک‌های خارجی
  • برنامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ایجاد یک دانشگاه هوشمند
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • ۴۶ واحد نیروگاه حرارتی جدید به شبکه برق کشور متصل شد
  • ورود قطار ۵ ستاره به شبکه ریلی همدان
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود